Wij verkopen tickets door online marketing

Wij zijn de grootste digital marketing agency die gespecialiseerd is in het boosten van ticket sales via online advertenties. 

We hebben talloze klanten ongekende groei laten doormaken. Festivals, sportevenemenenten, musea, theaters & business events.

Altijd met een scherpe focus op resultaat. Zodat jij precies weet hoeveel tickets sales je krijgt voor elke geinvesteerde euro. 

Het pad naar succes in online adverteren

Stap voor stap begeleiden we jouw doelgroep door de online marketing funnel – van bewustwording tot aankoop van het ticket. Leer hoe we elke fase benutten om jouw doelen te bereiken.

Awareness

We introduceren jouw merk of concept aan potentiële klanten die mogelijk nog niet bekend zijn met wat je aanbiedt. Het doel is om de aandacht van je doelgroep te trekken en hun interesse te wekken. Dit doen we door advertenties op kanalen als Instagram

Consideration

In de overwegingsfase hebben potentiële klanten al kennisgemaakt met je merk en zijn ze geïnteresseerd geraakt. Nu is het tijd om ze middels advertenties op social media hen verder te informeren en te overtuigen. Het doel is om hen te begeleiden richting een aankoopbeslissing. 

Conversion

In de laatste fase is het zaak om zoveel mogelijk geïnteresseerden te converteren naar ticket kopers. Dit doen we door slim gebruik te maken van data en bijvoorbeeld advertenties op Google. We sturen – en rapporteren – op return on ad spent (ROAS). Met andere woorden, hoeveel euro omzet jij krijgt voor 1 euro mediabudget.

×