Gastblog van Frits: 10 x de beste livesets

Het is vrijdag en vrijdag is Frits dag dus ik voel me enorm vereerd dat ik mijn favoriete setjes mag doorgeven om jullie van een lekkere vrijdagavond vibe te voorzien! Er zit een zekere opbouw in dus ik zou vooral bij nummer 1 beginnen om 17:00 uur en als je het dan helemaal tot nummer 10 redt, heb je er echt een heerlijke avond dansen op zitten :wink:

Frits
3 April 2021

1. Flight Facilities

Op 1 een fantastische mix van Flight Facilities waarin allerlei klassiekers van de periode 1992 – 2002 voorbij komen. Voor mij persoonlijk van grote nostalgische waarde en als je goed luistert hoor je ook wat bepalende nieuwsberichten uit die tijd voorbij komen:

https://soundcloud.com/flightfacilities/flight-facilities-for-triple-j-mix-up-exclusives-1992-2002 

2. Alamaison

Op 2 een kakelvers setje van grote vriend Alamaison. Vorige week nog bij mij in de Livestream en deze week heeft hij even een heerlijke mix opgenomen om jullie heel smooth de vrijdagavond in te loodsen. Perfecte opbouw van chille achtergrond muziek naar dansbare deuntjes:

 https://soundcloud.com/tjerk-alamaison-thuis/wining-dining-shining-1

 

3. Vriendje van Ferry

Op 3 de vrolijke boys van Vriendje van Ferry. Even genieten van wat disco. Deze set kan je letterlijk All Night Long naar luisteren: 

https://soundcloud.com/vriendjevanferry/vriendje-van-ferry-all-night

4. Sunny & Alamaison @Bungalop

Op 4 een setje waar ik zelf hele mooie herinneringen aan heb; 4 jaar geleden op Bungalup ontzettend genoten van deze show van grote vrienden SUNNY & Alamaison. Gelukkig komt Bungalup eind dit jaar weer terug! Perfecte partystarter op je vrijdagavond:

 https://soundcloud.com/sunnyb85/sunny-alamaison-bungalup-30-1-2016 

5. Kiebert

Op 5 een lekker housy setje die Frits DJ van het eerste uur Sebastiaan Sleebos 5 jaar geleden heeft gedraaid voor Café Kiebêrt. Toevallig is dat ook de plek waar ruim 5 jaar geleden de allereerste editie van Frits plaatsvond: 

https://soundcloud.com/cafekiebert/kiebert-november-mix-by-sebastiaan-sleebos

6. Mia More

Op 6 een mix waar ik ook met een heel goed gevoel op terug kijk. Vier jaar geleden organiseerde ik nog wel eens een Secret Frits. Dan kreeg je als bezoeker op de dag zelf via SMS te horen waar Frits die avond was. Het wordt hoog tijd dat ik weer eens zoiets ga doen! Lekker housemixje van topper Mia More: 

https://soundcloud.com/mia_more/mia-more-secret-frits 

7. DJ Casper Fok

Op 7 een lekkere lente mix van vaste Frits DJ Casper Fok. Je waant je echt even lekker in de buitenlucht, in de zon, genietend met een drankje in je hand. Nu hopen dat we niet al te lang meer hoeven te wachten tot we dat weer mogen doen: 

https://soundcloud.com/djcasperfok/spring-promo-mix

8. DJ Rue d’Alex

Op 8 even een personal favorite met lekkere houseclassics van vroeger. Pure blijdschap en genot als je naar dit lekkere setje luistert van DJ Rue d’Alex. Opgenomen tijdens het jaarlijkse Club Ê bij Café Kiebêrt: 

https://soundcloud.com/reuben-alexander/house-classics-at-club-e-11-11-2017

9. Kölsch

Op 9 een setje voor als je al lekker diep in de nacht zit en nog even lekker wil door dansen! Cultheld Kölsch kon als geen ander lekkere setjes weggeven en hier is er eentje uit de Panoramabar in Berlijn: 

https://soundcloud.com/kolsch/k-lsch-live-panorama-bar 

10. Paul Kalkbrenner

En dan op 10 een set van grote baas Paul Kalkbrenner. Deze moet je lekker ergens rond 5:00 uur ‘s nachts opzetten en dan genieten van het opkomende zonnetje tijdens het luisteren naar deze set. Ik hoop overigens dat z’n broer een keer bij Frits komt draaien :wink: Enjoy: 

https://soundcloud.com/m-ton/paul-kalkbrenner

Bekijk ook

5 vragen aan onze collega Mathijs