Branches

 

Met meer dan 250 concepten in 8 verschillende branches weten wij precies hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen met de promotie van je event. Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Van clubavonden en festivals tot sportevenementen en B2B-events. En eigenlijk alles wat daar tussenin zit.

Sport

Meer tickets verkopen voor een sportevenement? Met onze ervaring en samenwerkingen binnen de sportbranche optimaliseren we de gehele campagne.

Festivals

Bij de (online) promotie van je festival moet alles van A tot Z ingeregeld zijn. Van retargeting en doelgroepsegmentatie tot het meten van conversies en ROAS.

Club

Je wilt meer bezoekers trekken of je concept uitrollen naar andere steden? Met de juiste advertentiestrategie maken we van jouw concept een succes.

Venues

Meer bezoekers, deurverkoop of merkbekendheid voor jouw club/event venue? Met een gerichte strategie geven wij jouw bezoekersaantallen een boest.

Eten en Drinken

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Business

De promotie van corporate events vraagt om een speciale aanpak. Met gerichte advertenties bereiken we jouw doelgroep op kanalen als Google en LinkedIn.

Gemeentes en Overheidsinstanties

Bij het organiseren van (publieke) evenementen komt veel kijken. Hierdoor verlies je soms onderdelen als marketing uit het oog, of kom je daar simpel weg niet aan toe.

Kunst, Cultuur en Entertainment

Met een nieuwe theatervoorstelling het gewenste publiek bereiken? Samen kijken we naar de online kanalen die aansluiten bij jouw doelgroep en verhaal.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN