Gemeenten en overheidsinstanties

Een informatiebijeenkomst, een ouderavond, een training voor horecaprofessionals of een grootschalig openbaar evenement in Amsterdam? Gemeenten en overheidsinstanties organiseren evenementen in alle soorten en maten. Je wilt daar natuurlijk wel de juiste bezoekers naartoe trekken. Een goede (online) marketingstrategie is daarbij essentieel. Door vernieuwde regelgeving in thema’s als privacy en de snelle veranderingen binnen online marketing, is het voor organisaties lastig om deze ontwikkelingen bij te houden. And that’s where we come in…

 2000+

Campagnes

Ruim 1.000 campagnes per jaar, van
festivals tot B2B-events.

200+

Doelgroepen

Horecaprofessionals, managers in de zorg, Amsterdammers en many more!

50+

Steden

Evenementen door heel Nederland,
Duitsland en België (en zelfs Yemen).

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het (online) adverteren van jouw evenement. Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, registraties en/of bezoekers voor jouw evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van YouTube tot Facebook en van Instagram tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Door gebruik te maken van online advertising kun je zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, functie, interesses, zoekgedrag en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw evenement relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met inmiddels ruim 2.000 campagnes in 8 verschillende branches weten wij precies hoe we jouw evenement onder de aandacht van de juiste mensen kunnen brengen. Samen met jou werken we aan de optimale campagnestrategie en voeren deze uit. Daarbij denken we altijd met je mee als ondernemer.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN