Community marketing voor culturele events

Organiseer je een cultureel evenement en zoek je een partner op het gebied van online community marketing? Boest is marktleider op het gebied van event-marketing en helpt allerlei culturele organisaties met de online promotie van hun event. Zo hebben wij meer dan 40.000 tickets verkocht voor onze klanten in de culturele sector door advertenties op social media.

Logo-Vis-a-Vis
prijs 2
knock

Wat is event advertising
voor culturele events?

Met community marketing zorg je ervoor dat je een specifieke doelgroep target die interesse heeft in eenzelfde soort evenement. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een gemeenschappelijke levensovertuiging, een bijzondere voorkeur voor eten of alternatieve muzieksmaak. Community marketing draait dus vooral om het goed in kaart brengen van de doelgroep en bepalen via welke weg je ze het beste kan benaderen. Laten wij nou eens de expert zijn op het gebied van community marketing en evenementen.

Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw culturele evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.
Van YouTube tot Facebook en van NU.nl tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.

Wil je ook jouw evenement promoten met Boest? Neem contact op!

 

Bekijk ook: Horeca marketing

Bekijk ook

Food & Drinks

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bekijk ook: 

Theatermarketing, Museum marketing