Muziekfestivals

Al een aantal jaar schieten muziekfestivals als paddenstoelen uit de grond. De grootste uitdaging voor organisaties is het bereiken en aantrekken van nieuwe bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie. Dit jaar worden er zo’n 1115 muziekfestivals in Nederland georganiseerd met een totaal van ca. 19,5 miljoen bezoekers. Om bezoekers te bereiken en aan te trekken, zijn meer vaardigheden op het gebied van marketing en promotie nodig. And that’s where we come in!

 200.000+

Verkochte tickets

Al meer dan 200.000 tickets verkocht
vanuit onze campagnes. And counting.

17.000+

Advertenties

Van Facebook tot Instagram en van
Spotify tot Resident Advisor.

120+

Festivals

Meer dan honderd dance-festivals door
heel Nederland en België.

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al doet vermoeden, is event advertising het (online) adverteren van jouw event. Met behulp van social advertising en SEA zorgen we voor extra bekendheid, interactie en sales. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Facebook tot Tinder en van Spotify tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Je organische (niet betaalde) bereik daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat het algoritme van kanalen als Facebook voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om event advertising heen. Met alleen een event online gooien of door op de blauwe ‘bericht promoten’- knop te klikken, kom je er niet. Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, online gedrag, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd (en enkel) de doelgroep die voor jouw event relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met inmiddels tientallen festivals in ons portfolio, zijn wij in staat om jouw event campagne tot een (groot) succes te maken. Haast? No worries! Binnen 24 uur staat jouw volledige campagne online.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN