Sportevenement

Er zijn buiten de reguliere competities om, circa 600 sportevenementen per jaar in Nederland. Daarbij trokken de belangrijkste sportevenementen bij elkaar maar liefst 11,7 miljoen bezoekers. Voor jou als organisator zit de uitdaging in het aantrekken en bereiken van nieuwe bezoekers. Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en /of aanmeldingen krijgt voor je sportevent? Door middel van online advertising bijvoorbeeld! En laten wij nou net degene zijn die jou daarmee kunnen helpen.

 75+

Sportevenementen

Jaarlijks draaien we maar liefst 75 campagnes voor sportevenementen.
And counting!

20+

Sportsoorten

Van paardrijden tot hardlopen en van schaatsen tot basketball.

500.000+

Bezoekers

Jong en oud en vanuit het hoge noorden tot het lage zuiden.

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert is event advertising het adverteren van jouw event. Met behulp van advertenties op social media en Google zorgen we voor extra bekendheid, interacties en ticketverkoop en/of aanloop voor jouw sportevenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Facebook tot sportsites en van Instagram Stories tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, favoriete sportclub, locatie, online gedrag, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw sportevenement relevant is. Ten opzichte van offline is deze manier van marketing wél door te meten en goed te analyseren.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een of andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor wat wij altijd de juiste ads laten zien. Met inmiddels tientallen sportevenementen (van basketball en hardlopen tot aan schaatsen en e-sports) in ons portfolio, zijn wij in staat om jouw campagne tot een (groot) succes te maken. Samen met jou werken we aan de optimale campagnestrategie en voeren deze uit. Daarbij denken we altijd met je mee als ondernemer.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN