Venues

Meer bezoekers, deurverkoop of merkbekendheid voor jouw club of venue? Door de toenemende concurrentie van andere horecazaken is dat vaak moeilijker gedaan dan gezegd. Je hoeft maar met je ogen te knipperen en de ene na de andere hotspot schiet uit de grond. Hoe zorg je er dan toch voor dat je mensen naar jouw locatie trekt? Door te investeren in je online advertising strategie!

25+

Venues

Club, bar, lounge, strandtent, restaurants, en meer!

1.000+

Campagnes

Van high end– tot technoclubs en
alles wat daar tussenin zit.

15+

Talen

Chineze toeristen of expats uit India bereiken? We’ll try their language

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw event-concept. Met behulp van SEA en social advertising zorgen we voor extra bekendheid, deurverkoop en/of bezoekers van jouw venue of club. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Google tot TripAdvisor en van Facebook tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising ook in staat om je doelgroep altijd op het juiste moment te bereiken. Loopt een groep toeristen binnen een straal van een kilometer om jouw club? Dan overtuigen wij hen via onze ads om een VIP-tafel te boeken!

De voordelen van Event Advertising

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Met enkel het posten van jullie nieuwste cocktails op Instagram, kom je er niet. Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, locatie, zoekgedrag, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw venue relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met inmiddels tientallen clubs/venues in ons portfolio (denk aan Supperclub, Complex Maastricht, BASIS, IKON Antwerp en Jimmy Woo), zijn wij in staat om jouw locatie tot een succes te maken. Samen met jou werken we aan de optimale campagnestrategie en voeren deze uit. Daarbij denken we altijd met je mee als ondernemer.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN