Design & Branding

Een goede, aantrekkelijke website is van groot belang voor het enthousiasmeren van je doelgroep voor jouw evenement. We zijn met Boest creatief en vernieuwend met onze ideeën, grafische designs en woorden. Zo weten wij precies hoe wij je event visueel sterk op de markt moeten zetten. Wij zorgen ervoor dat de juiste look and feel wordt overgebracht om jouw doelgroep te laten converteren tot ticketkopers.
Het designteam van Boest is expert op het gebied van waarde, betekenis en kwaliteit creëren voor alles wat we maken. Met onze kennis en expertise uit de eventbranche weten wij precies wat wel en wat niet werkt en spelen we in op de meeste actuele design trends.

Bannering

Online bannering is een effectieve manier om de aandacht van jouw potentiële doelgroep te trekken. Nu horen wij je al denken: wat houdt dit precies in? Een banner kun je overal vinden, zoals bovenaan websites, aan de zijkant van app of visuals in je Instagram feed. Banners zijn catchy en klikbaar. Mensen worden hiermee doorgestuurd naar de website of landingspagina van jouw evenement.

Van dynamische HTML5-banners voor Google Display tot statische visuals; wij regelen het voor je! Daarbij zorgen we ervoor dat de social banners 1 op 1 aansluiten bij de huisstijl van jouw evenement.

Webdesign

Een website is dé plek om potentiële bezoekers ook daadwerkelijk te vriend te houden. Klanten wensen een website die gebruiksvriendelijk is. Zoals dat de website gebruik maakt van de nieuwste features om gemakkelijk tot antwoorden te komen, een goed beeld geeft van het event, de belangrijkste informatie overzichtelijk deelt en daarnaast het verhaal van jouw organisatie goed vertelt. Door jouw website een uniek design te geven die compleet aansluit bij de look and feel van je event en daarbij gemakkelijk is in gebruik op ieder device, boosten wij de conversie.

Van de briefing tot het eindresultaat; we blijven altijd in nauw contact met jou om zo samen tot het beste resultaat en perfect design te komen.
×