Event agency Amsterdam

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 2.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.

Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.

Waar we voor staan

Events en online marketing. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. We zijn altijd op zoek naar betere resultaten en een hogere ROI voor onze klant. We zijn supertrots op onze vele langdurige samenwerkingen met toonaangevende evenementenorganisaties in binnen- en buitenland. Ons doel? Events uitverkopen, tegen zo laag mogelijke kosten. En daarbij onze klanten ontzorgen. Hoog niveau van service, snelle antwoorden op je vragen en proactieve communicatie en ideeën zorgen ervoor dat we mogen werken voor geweldige concepten.

Boest formula

Hoe we werken en wat ons als team bindt, komt terug in onze kernwaarden.

12

Passionate marketeers

1

Team

2019

Year founded

145

Happy clients

300+

Campaigns live

8+

Awards en onderscheidingen

Meet the team

Etienne

Operationeel directeur

Monique

Design expert

Derk

Campagne Manager

Femke

TikTok expert

Floor

Campagne Manager

Wouter

Founder / CEO

Nina

TikTok expert

Kevin

Campagne Manager

Marlon

Campagne Manager

Laura

Campagne Manager

Maurice

Campagne Manager

Ian

Campagne Manager

×