Marketing voor publieke sector

Gemeenten en overheidsinstanties organiseren evenementen in alle soorten en maten. Je wilt daar natuurlijk wel de juiste bezoekers naartoe trekken. Een goede online marketingstrategie is daarbij essentieel. Door vernieuwde regelgeving in thema’s als privacy en de snelle veranderingen binnen online marketing, is het voor organisaties lastig om deze ontwikkelingen bij te houden. Boest ondersteunt allerlei instanties zoals het Trimbos-instituut, TNO en Gemeente Amsterdam met online advertising.

Wat is event advertising
voor culturele events?

Event advertising is het (online) adverteren van jouw evenement. Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, registraties en/of bezoekers boor jou evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.
Van YouTube to Facebook en van Instagram tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.

Bekijk ook

Electric Fireworks Amsterdam. De 1.400 lampen en muziek zorgde voor een fenomenale show en een bijzondere inluiding van 2023. Boest was met veel plezier onderdeel van deze uitdaging.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×