Events publieke sector

Gemeenten en overheidsinstanties organiseren evenementen in alle soorten en maten. Je wilt daar natuurlijk wel de juiste bezoekers naar toe trekken. Een goede online marketingstrategie is daarbij essentieel. Door vernieuwde regelgeving in thema’s als privacy en de snelle veranderingen binnen online marketing, is het voor organisaties lastig om deze ontwikkelingen bij te houden. Boest helpt allerlei instanties zoals het Trimbos-instituut en TNO met online advertising.

Wat is event advertising
voor de publieke sector?

Event advertising is het (online) adverteren van jouw evenement. Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, registraties en/of bezoekers boor jou evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. 

Van YouTube to Facebook en van Instagram tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.

Bekijk ook

Sport

Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en/of aanmeldingen krijgt voor je sportevent? Door op social media en andere online kanalen te adverteren, kan je heel gericht je doelgroep bereiken.