Vrijdag 26 juni

5 vragen aan Matthijs

Hij praat met een zachte g en vind het geen probleem om elke ochtend met de trein van Tilburg naar Amsterdam te reizen. Staat in het weekend achter de bar en knalt event campagnes online doordeweeks. 

 Lees meer

Dinsdag 16 juni

5 vragen aan Charles

Hij zit er nog niet zo lang, maar viel al meteen met zijn neus in de boter: een weekendje Berlijn om het behalen van onze doelstellingen te vieren. En toen wisten wij meteen wat voor vlees we in de kuip hadden. Het zou nog wel eens gezellig kunnen worden met Charles.

Lees meer

Dinsdag 2 juni

5 vragen aan Ian

Hij kwam bij ons binnen als onderdeel van een duo, maar kreeg na zijn stage de kans om solo verder te gaan. Een beetje zoals Ilse de Lange en Waylon, maar dan zonder al het gedoe. Dat kan er natuurlijk maar eentje zijn.

Lees meer

Dinsdag 12 mei

5 vragen aan Maurice

Hij kwam binnen als trainee, werd de eerste werknemer van Boest en groeide uit tot expert op het gebied van online event advertising. Heeft een seizoenskaart voor Ajax en heeft biceps waar zelfs Popeye u tegen zegt.

Lees meer

Woensdag 29 april

5 vragen aan Etienne

Hij deed mee aan de 24-uursrave van Radio538, pakt(e) minstens een keer per week de nachtbus van Amsterdam naar Driebergen en slaat nooit een party over (maar goed, dat heb je op die leeftijd).

Lees meer

Woensdag 8 april

5 vragen aan Cas

Hij maakt duizenden Amsterdammers blij met hun zwart-blauwe Swapfiets en is regelmatig te vinden op een festival of op een feestje in De School. Noem een film die net uitgekomen is en hij heeft ‘m al gezien.

Lees meer

Vrijdag 3 april

Gastblog van Frits:
10 x de beste livesets

Het is vrijdag en dat is Frits dag dus ik voel mij enorm vereerd dat ik mijn favoriete setjes mag doorgeven om jullie van een lekkere vrijdagavond vibe te voorzien!

Lees meer

Woensdag 1 april

5 vragen aan Wouter

Hij bemoeit zich het liefst overal mee, is echt een ochtendmens, staat meerdere keren per dag(deel) bij de Nespresso-machine en is verantwoordelijk voor het dagelijkse beleid van de organisatie.

Lees meer

Dinsdag 24 maart

10 x de beste festivaldocumentaires

Kunnen wij niet naar festivals, dan halen we de festivals wel naar onze huiskamer. Wij de 10 beste festival documentaires voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!

Lees meer

Dinsdag 15 oktober 2019

ADE-keuzestress? De vijf leukste feestjes op een rij

Je komt ze overal tegen in de stad, die gele vlaggen. Dat kan maar een ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur.

   Lees meer

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN