Club

Het organiseren van clubavonden is ongekend populair de laatste jaren. Alleen al in Amsterdam schieten er elk jaar minstens vijftig nieuwe concepten uit de grond. Dat is prettig voor de bezoekers, maar minder prettig voor de organisatoren. Er is namelijk meer concurrentie, waardoor je verplicht wordt om je concept nog beter vorm te geven, je marketing nog meer te professionaliseren en meer te investeren in (online) advertising. En laten wij je daar nou net alles vanaf weten.

7.800+

Club events

In de grootste en bekende evenementenlocaties van Nederland.

85+

Steden

Van Amsterdam tot Londen en van
Berlijn tot Antwerpen.

100+

Keer aanwezig

Als marketeer moet je natuurlijk wel weten wat voor concept je promoot!

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw event. Met behulp van advertenties op social media zorgen we voor extra bekendheid, deurverkoop en/of ticket sales voor jouw clubavond. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Instagram tot Tinder en van Facebook tot Snapchat. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Met alleen je evenement online gooien of door op de blauwe ‘bericht promoten’- knop te klikken, kom je er niet. Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, locatie, online gedrag, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw clubconcept relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met inmiddels tientallen clubconcepten (denk aan Rewind, Happy Feelings, Terug Naar Toen, Vunzige Deuntjes, Super Social en BAMBÚ) in ons portfolio, zijn wij in staat om jouw campagne tot een (groot) succes te maken. Haast? No worries! Binnen 24 uur staat jouw volledige campagne online.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN