Clubconcepten

Het organiseren van clubavonden is ongekend populair de laatste jaren. Alleen al in Amsterdam schieten er elk jaar minstens vijftig nieuwe concepten uit de grond. Dat is prettig voor de bezoekers, maar minder prettig voor de organisatoren. Er is namelijk meer concurrentie, waardoor je verplicht wordt om je concept nog beter vorm te geven, je marketing nog meer te professionaliseren en meer te investeren in (online) advertising. En laten wij je daar nou net alles vanaf weten.

Wat is event advertising
voor clubconcepten?

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Met alleen je evenement online gooien of door op de blauwe ‘bericht promoten’- knop te klikken, kom je er niet.

Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, locatie, online gedrag, vrienden van jouw volgers, mensen die al eerder interactie met jouw event hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw clubconcept relevant is.

Bekijk ook

Venue

Meer bezoekers, deurverkoop of merkbekendheid voor jouw club of venue? Boest helpt allerlei venues, zoals strandtenten, restaurants en bars met online advertising.