Food marketing

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boest helpt event-organisaties met food marketing & advertising. Zo hebben wij voor 50+ concepten – van champagnemerken tot food festivals en restaurants – meer dan 1.500 online marketing campagnes gedraaid.

Event advertising voor eten en drinken

Voor welk doel food marketing inzetten?

Food marketing draait om het vermarkten van jouw event of product omtrent eten en drinken. Met behulp van social media en andere kanalen als Google zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers. Door onze advertenties altijd crossmediaal in te zetten, bereiken wij de doelgroep altijd waar zij zich bevinden.
Horeca concept ontwikkeling

Nieuwe concepten schieten als paddenstoelen uit de grond. Je moet als onderneming continu up-to-date blijven. Het verzinnen van nieuwe concepten die een groter of nieuw publiek aantrekken is niet eenvoudig. Laten wij daar gelukkig alles vanaf weten. Wil je meer weten? Neem contact op.
Hoe zorgen wij voor meer sales?

Bij Boest combineren we onze vakkennis van online marketing met onze passie voor events. Daardoor weten wij als geen ander hoe we de kaartverkoop van jouw festival moeten promoten of hoe jouw product in de markt zetten. Dit doen wij o.a. door het inzetten van Instagram tot TripAdvisor en van Facebook tot TikTok. Daarnaast zijn al onze diensten erg resultaatgericht en meetbaar. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijv. ticket sales.

Bekijk ook

Inmiddels werken we al zes jaar samen met het techno concept Verknipt, van festivals tot de Ziggo Dome en van boat specials tot het Amsterdam Dance Event. Dat doen we met succes! Lees hier hoe wij dit hebben gedaan.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×