Eten en Drinken

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boest helpt event-organisaties met online advertising. Zo hebben wij voor 50+ concepten – van champagnemerken tot food festivals en restaurants – meer dan 1.500 online marketing campagnes gedraaid.

Wat is event advertising
voor Eten & Drinken?

Event advertising is het adverteren van jouw even-concept. Met behulp van social media en andere online kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw concept of brand. Door advertenties cross-mediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.

Van Instagram tot TripAdvisor en van Facebook tot TikTok. Daarnaast zijn al onze diensten erg resultaatgericht en meetbaar. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijv. ticket sales.

Bekijk ook

Festivals

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie.