Food marketing

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Boest helpt event-organisaties met food marketing & advertising. Zo hebben wij voor 50+ concepten – van champagnemerken tot food festivals en restaurants – meer dan 1.500 online marketing campagnes gedraaid.

image 161
image 160
image 159
image 158
image 138
Het-Amsterdamse-Terrassen-Festival 1
HAWP-Logo-Zwart-Transparante-achtergrond

Event advertising voor eten en drinken

Voor welk doel food marketing inzetten?

Food marketing draait om het vermarkten van jouw event of product omtrent eten en drinken. Met behulp van social media en andere online kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.

Horeca concept ontwikkeling

Nieuwe concepten schieten als paddenstoelen uit de grond. Je moet als onderneming continu up-to-date blijven. Het verzinnen van nieuwe concepten die een groter of nieuw publiek aantrekken is niet eenvoudig. Laten wij daar gelukkig alles vanaf weten. Wil je meer weten? Neem contact op.

Hoe zorgen wij voor meer sales?

Bij Boest combineren we onze vakkennis van online marketing met onze passie voor events. Daardoor weten wij als geen ander hoe we de kaartverkoop van jouw festival moeten promoten of hoe jouw product in de markt zetten. Dit doen wij o.a. door het inzetten van Instagram tot TripAdvisor en van Facebook tot TikTok. Daarnaast zijn al onze diensten erg resultaatgericht en meetbaar. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijv. ticket sales.

Bekijk ook: Horeca marketing

 

Bekijk ook

Festivals

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie.