Food & Drinks

Organiseer je borrels, lanceer je een nieuw food festival of wil je met jouw horecaconcept een evenement promoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Evenementen in de categorie ‘eten en drinken’ komen steeds meer naar voren. Na muziekfestivals en business events is dit een van de populairdere branches in Nederland van de laatste jaren. Hierdoor zie je rondom dit onderwerp ook steeds meer festivals opkomen.

50+

Concepten

Van champagnemerken tot food courts en van food festivals tot restaurants.

1.500+

Campagnes

Meer bezoekers, awareness, kaartverkoop?
We houden altijd jouw goal in mind.

100+

Tasty avonden

Als team proeven we graag (letterlijk en figuurlijk) de sfeer.

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw event-concept. Met behulp social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw concept of brand. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Instagram tot TripAdvisor en van Facebook tot Foursquare. Daarnaast ben je met event advertising ook in staat om je doelgroep altijd op het juiste moment te bereiken én het succes van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben, maar het organische (niet betaalde) bereik op Facebook daalt. En niet zo’n klein beetje ook. Doordat Facebooks’ algoritme voorrang geeft aan berichten van personen en groepen en het bereik van merken knijpt, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Met enkel het posten van mooie food-foto’s op Instagram, kom je er niet. Door gebruik te maken van online advertising kunnen we zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, locatie, zoekgedrag, mensen die al eerder interactie met jouw kanalen hebben gehad en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw concept relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Met horeca- en hospitalityconcepten als Taste of Amsterdam, The Seafood Bar, Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Vegan Food Festival, The Food Department en Frits Friday hebben we ons sporen verdient in deze branche. Samen met jou werken we aan de optimale campagnestrategie en voeren deze uit. Daarbij denken we altijd met je mee als ondernemer.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN