Business (B2B)

Of je nu een HR-evenement gaat organiseren, een training/workshop aanbiedt of verantwoordelijk bent voor corporate events, de promotie ervan kan niet ontbreken. Helemaal omdat het aantal business events elk jaar toeneemt. Boest is marktleider op het gebied van event advertising. Wij helpen je om meer bezoekers en bekendheid te genereren voor je event. En omdat jij druk bezig bent met het organiseren van je event, zijn wij er om de online marketing uit handen te nemen. Fijn, toch?

Wat is event advertising
voor b2b?

Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, inschrijvingen, leads en/of bezoekers van jouw evenement. Door advertenties cross-mediaal in te zetten bereiken we jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. 

Van LinkedIn tot Google en van Facebook tot Youtube. Wil je managers in de zorg bereiken? Dan bereiken we ze maandagmiddag op LinkedIn en retargeten we hen ’s avonds op Facebook. Boest is een betrouwbare online marketing partner met specifieke expertise binnen de B2B event branche.

Bekijk ook

Publieke sector

Gemeenten en overheidsinstanties organiseren evenementen in alle soorten en maten. Je wilt daar natuurlijk wel de juiste bezoekers naar toe trekken