Marketing voor business events (B2B marketing)

Of je nu een HR-evenement gaat organiseren, een training/workshop aanbiedt of verantwoordelijk bent voor corporate events, de promotie van een zakelijk evenement kan niet ontbreken. Helemaal omdat het aantal business events elk jaar toeneemt. Boest is marktleider op het gebied van event advertising en relatiemarketing. Wij helpen je om meer bezoekers en bekendheid te genereren voor je event. En omdat jij druk bezig bent met het organiseren van je event, zijn wij er om de online marketing uit handen te nemen. Fijn, toch?

Wat is event advertising
voor b2b?

Boest houdt zich actief bezig met business-to-business marketing (ook wel b2b marketing genoemd). We zorgen aan de hand van advertenties op social media en andere kanalen dat we jouw b2b event onder de aandacht brengen. Dat doen we voor partijen als ScaleUp Company, Parlan en Business Boost. Door onze expertise uit de eventmarketing weten wij precies hoe en waar we de doelgroep moeten bereiken.
Van LinkedIn tot Google en van Nu.nl tot YouTube. Wil je managers uit de zorg bereiken? Dan bereiken we ze maandagmiddag op LinkedIn en retargeten we hun ‘s avonds weer op Facebook. Boest is een betrouwbare online marketing partner met specifieke expertise binnen de business-to-business branche.

Bekijk ook

Electric Fireworks Amsterdam. De 1.400 lampen en muziek zorgde voor een fenomenale show en een bijzondere inluiding van 2023. Boest was met veel plezier onderdeel van deze uitdaging.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×