Marketing voor business events (B2B marketing)

Of je nu een HR-evenement gaat organiseren, een training/workshop aanbiedt of verantwoordelijk bent voor corporate events, de promotie van een zakelijk evenement kan niet ontbreken. Helemaal omdat het aantal business events elk jaar toeneemt. Boest is marktleider op het gebied van event advertising en relatiemarketing. Wij helpen je om meer bezoekers en bekendheid te genereren voor je event. En omdat jij druk bezig bent met het organiseren van je event, zijn wij er om de online marketing uit handen te nemen. Fijn, toch?

prijs 2
image 152
image 130
Business boost
Scaleup
sneak

Wat is event advertising
voor b2b?

B2B marketing, relatiemarketing en het promoten van een evenement via social media

Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, inschrijvingen, leads en/of bezoekers van jouw evenement. Door advertenties cross-mediaal in te zetten bereiken we jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.
 

Welke kanalen inzetten voor zakelijke marketing?

Van LinkedIn tot Google en van Facebook tot YouTube. Wil je managers in de zorg bereiken? Dan bereiken we ze maandagmiddag op LinkedIn en retargeten we hen ’s avonds op Facebook. Boest is een betrouwbare online marketing partner met specifieke expertise binnen de B2B event branche.

Bekijk ook

Publieke sector

Gemeenten en overheidsinstanties organiseren evenementen in alle soorten en maten. Je wilt daar natuurlijk wel de juiste bezoekers naar toe trekken

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 2.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.
Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.