Marketing voor culturele events

Organiseer je een cultureel evenement en zoek je een partner op het gebied van online community marketing? Boest is marktleider op het gebied van event-marketing en helpt allerlei culturele organisaties met de online promotie van hun event. Zo hebben wij meer dan 40.000 tickets verkocht voor onze klanten in de culturele sector door advertenties op social media.

Wat is event advertising
voor culturele events?

Met event advertising zorgen wij ervoor dat we een specifieke doelgroep targeten die interesse hebben in eenzelfde soort evenementen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een gemeenschappelijke levensovertuiging, een bijzondere voorkeur voor eten of alternatieve muzieksmaak. Met onze online marketingcampagnes is het belangrijk dat we onze doelgroep allereerst goed in kaart brengen en kijken via welke weg je ze het beste kunt benaderen. Laten wij nou net de expert zijn op het gebied van online marketing voor culturele evenementen.
Met behulp van social media en andere kanalen zorgen wij voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw culturele evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereiken wij de doelgroep op de kanalen waar zij actief op zijn. Van YouTube tot TikTok en van Nu.nl tot Instagram Reels. Daarnaast ben je met online marketingcampagnes voor jouw cultureel evenement in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren. Hoeveel euro stop je erin en hoeveel euro krijg je ervoor terug? Ook wel de Return On Investment genoemd.

Bekijk ook

Lees hier hoe wij het theaterspektakel Vis à Vis online hebben gepromoot en vanuit onze campagnes ruim 4.000+ tickets hebben verkocht, tegenover €0,60 per verkocht
ticket.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×