Kunst en Cultuur

Een theatervoorstelling, een nieuwe expositie, de (her)opening van een museum, een literair festival. Evenementen binnen Kunst en Cultuur heb je in alle soorten en maten. Deze categorie blijft dan ook mateloos populair in Nederland. Mede ook omdat voor alle doelgroepen wat wils is. Van tieners tot ouderen en van millennials tot babyboomers. Het is dan ook een van de grootste evenementencategorieën van Nederland en België.

40.000+

Tickets

Ruim 40.000 conversies vanuit onze online event campagnes. 

25+

Kanalen

Van NU.nl tot de Volkskrant en van Facebook
tot YouTube.

50+

Steden

Voorstellingen, exposities en shows door heel Nederland en België.

Wat is Event Advertising?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw event-concept. Met behulp social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw culturele evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van YouTube tot Facebook en van NU.nl tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.

De voordelen van Event Advertising

Met enkel offline- en out-of-home-reclame ga je het niet (meer) redden. Om je campagne tot een succes te maken heb je kanalen als Facebook, Google en Instagram nodig. Maar dat is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Doordat de algoritmes van deze kanalen het voor bedrijven en merken steeds moeilijk maakt om boven de rest uit te stijgen, kun je eigenlijk niet meer om advertising heen. Door gebruik te maken van online advertising kun je zeer specifiek targeten op demografische kenmerken, interesses, zoekgedrag en nog veel meer! Zo bereiken wij altijd de doelgroep die voor jouw concept relevant is.

Event Advertising bij Boest

Wij geloven dat je jouw doelgroep in elke fase waarin hij of zij zich bevindt op een andere manier moet aanspreken. Door jouw doelgroep mee te nemen in een funnel, zorgen wij ervoor dat wij altijd de juiste ads laten zien. Inmiddels hebben we campagnes gedaan voor grote nationale voorstellingen van Vis A Vis en De Hollanders en hebben we diverse culturele evenementen gepromoot (Human Nature Films, Culture Collective). Samen met jou werken we aan de optimale campagnestrategie en voeren deze uit. Daarbij denken we altijd met je mee als ondernemer.

Got your attention? Cool!

Samen bekijken we wat we voor jouw evenement(en) kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij asap contact met je op. Wie weet drinken we volgende week een kop koffie. Geven we onze dag ook meteen een boest.

Boest © 2019 | Designed by DRIIVN