Sport events

Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en/of aanmeldingen krijgt voor je sportevent? Door op social media en andere online kanalen te adverteren, kan je heel gericht je doelgroep bereiken. Boest helpt organisatoren van sportevenementen met de online promotie. Zo hebben wij voor 75+ sportevenementen in 20+ verschillende sportdisciplines meer dan 500.000 gewonne.

Wat is event advertising
voor sport events?

Zoals de naam al suggereert is event advertising het adverteren van jouw (sport) event. Met behulp van advertenties op social media en Google zorgen we voor extra bekendheid, interacties en ticketverkoop en/of aanloop voor jouw sportevenement.

Door advertenties cross-mediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Facebook tot sportsites en van Instagram Stories tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te achterhalen. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijvoorbeeld ticket sales.

Bekijk ook

Business

Of je nu een HR-evenement gaat organiseren, een training/workshop aanbiedt of verantwoordelijk bent voor corporate events, de promotie ervan kan niet ontbreken.