Sportmarketingbureau voor evenementen

Sportmarketing-bureau voor evenementen

Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en/of aanmeldingen krijgt voor je sport event? Door het inzetten van (online) sportmarketing. Sportmarketing is een niche binnen de marketingbranche die zich volledig richt op het promoten van sportevenementen. Dit doen wij met succes voor onder andere de schaatstoernooien in Thialf, Honkbalweek Haarlem en Healthy Fest. Als gespecialiseerd marketingbureau voor evenementen weten wij precies hoe wij de juiste sportfanaten en -liefhebbers naar jouw event krijgen. We bereiken de doelgroep op de social media kanalen waar zij actief op zijn; van TikTok tot Facebook. Boest helpt organisatoren van sportevenementen met de online promotie. Zo hebben wij voor 75+ sportevenementen in 20+ verschillende sportdisciplines meer dan 500.000 tickets en/of aanmeldingen gegenereerd.

Wat is event advertising
voor sport events?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw (sport) event. Met behulp van advertenties op social media en Google zorgen we voor extra bekendheid, interacties en ticketverkoop, aanmeldingen en/of aanloop voor jouw sportevenement. We zetten onze campagnes crossmediaal in zodat wij de doelgroep bereiken op alle mogelijke kanalen waar zij actief op zijn. Van display banners op sportsites tot TikTok en van Instagram stories tot Google.
Daarnaast ben je met online marketingcampagnes voor jouw sport event in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijvoorbeeld ticket sales.

Bekijk ook

Benieuwd hoe wij jaarlijks de schaatstoernooien voor
Thialf met 12.500 man uitverkopen? Lees hier over onze marketingcampagnes voor de ISU EK Afstanden!

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×