Sportmarketingbureau voor evenementen

Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en/of aanmeldingen krijgt voor je sportevent? Door het inzetten van sportmarketing. Sportmarketing is een niche binnen de marketing branche die zich volledig richt op het promoten van sportevenementen. Marketing is namelijk breed en er zijn honderden manieren om een evenement aan de man te brengen. Daarom wil je er zeker van zijn dat een marketeer affiniteit heeft met event; een sportmarketeer. Als gespecialiseerd marketingbureau richten wij ons volledig op het promoten van evenementen en in het bijzonder sportmarketing. Door op social media en andere online kanalen te adverteren, kan je heel gericht je doelgroep bereiken.

Boest helpt organisatoren van sportevenementen met de online promotie. Zo hebben wij voor 75+ sportevenementen in 20+ verschillende sportdisciplines meer dan 500.000 gewonnen.

image 133
sport 1

Wat is event advertising
voor sport events?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw (sport) event. Met behulp van advertenties op social media en Google zorgen we voor extra bekendheid, interacties en ticketverkoop en/of aanloop voor jouw sportevenement.

Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Facebook tot sportsites en van Instagram Stories tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te achterhalen. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijvoorbeeld ticket sales.

Bekijk ook

Business

Of je nu een HR-evenement gaat organiseren, een training/workshop aanbiedt of verantwoordelijk bent voor corporate events, de promotie ervan kan niet ontbreken.