Venue marketing

Meer bezoekers, deurverkoop of merkbekendheid voor jouw club of venue? Boest helpt allerlei venues, zoals strandtenten, restaurants en bars met online marketing. Door middel van online advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw locatie te trekken. Zo hebben wij voor meer dan 25+ venues meer dan 1.000 campagnes gedraaid in meer dan 15 talen.

image 153
image 154
image 155
image 156
image 157
image 127
image 126
image 125
image 122

Waarom venue marketing?

Hoe zorg je ervoor dat jouw venue iedere keer weer vol raakt? Door het inzetten van venue marketing. Venue marketing is een niche binnen de marketing branche die zich volledig richt op het promoten van venues. Marketing is namelijk breed en er zijn honderden manieren om een evenement aan de man te brengen. Daarom wil je er zeker van zijn dat een marketeer weet hoe hij, letterlijk, volle zalen trekt.

Als gespecialiseerd marketingbureau richten wij ons volledig op het promoten van evenementen en in het bijzonder voor venues. Door op social media en andere online kanalen te adverteren, kan je heel gericht je doelgroep bereiken. Boest helpt organisatoren van venues met de online promotie.

Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van Google tot Tripadvisor en van Facebook tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising ook in staat om je doelgroep altijd op het juiste moment te bereiken. Loopt een groep toeristen binnen een straal van een kilometer om jouw club? Dan overtuigen wij hen via onze ads om jouw locatie te bezoeken.

Bekijk ook

Clubconcepten

Het organiseren van clubavonden is ongekend populair de laatste jaren. Alleen al in Amsterdam schieten er elk jaar minstens vijftig nieuwe concepten uit de grond.

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 4.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.

Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.

Waar we voor staan

Events en online marketing. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. We zijn altijd op zoek naar betere resultaten en een hogere ROI voor onze klant. We zijn supertrots op onze vele langdurige samenwerkingen met toonaangevende evenementen organisaties in binnen- en buitenland. Ons doel? Events uitverkopen, tegen zo laag mogelijke kosten. En daarbij onze klanten ontzorgen. Hoog niveau van service, snelle antwoorden op je vragen en proactieve communicatie en ideeën zorgen ervoor dat we mogen werken voor geweldige concepten.