Venues

Meer bezoekers, deurverkoop of merkbekendheid voor jouw club of venue? Boest helpt allerlei venues, zoals strandtenten, restaurants en bars met online advertising. Door middel van online advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw locatie te trekken. Zo hebben wij voor meer dan 25+ venues meer dan 1.000 campagnes gedraaid in meer dan 15 talen.

Wat is event advertising
voor venues?

Zoals de naam al suggereert, is event advertising het adverteren van jouw event-concept. Met behulp van adverteren op Google (SEA) en soial media zorgen we voor extra bekendheid, deurverkoop en/of bezoekers van jouw venue of club.

Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zicht bevinden. Van Google tot Tripadvisor en van Facebook tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising ook in staat om je doelgroep altijd op het juiste moment te bereiken. Loopt een groep toeristen binnen een straal van een kilometer om jouw club? Dan overtuigen wij hen via onze ads om jouw locatie te bezoeken.

Bekijk ook

Clubconcepten

Het organiseren van clubavonden is ongekend populair de laatste jaren. Alleen al in Amsterdam schieten er elk jaar minstens vijftig nieuwe concepten uit de grond.