Festivals

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie.

Boest helpt allerlei festivals met online advertising. Zo hebben wij meer dan 120+ festivals meer dan 200.000 tickets vanuit onze campagnes. Door middel van online advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw locatie te trekken. Om bezoekers te bereiken en aan te trekken, zijn meer vaardigheden op het gebied van marketing en online promotie nodig. And that’s where we come in!

Wat is event advertising
voor festivals?

Zoals de naam al doet vermoeden, is event advertising het (online) adverteren van jouw event of festival. Met behulp van advertenties op social media en Google (SEA) zorgen we voor extra bekendheid, interactie en sales. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.

Van Facebook tot Tinder en van Spotify tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijv. ticket sales.

Bekijk ook

Club

Het organiseren van clubavonden is ongekend populair de laatste jaren. Alleen al in Amsterdam schieten er elk jaar minstens vijftig nieuwe concepten uit de grond.