Festival marketing

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie.

Boest helpt allerlei festivals met online marketing. Zo hebben wij meer dan 120+ festivals geholpen aan de verkoop van meer dan 200.000 tickets vanuit onze campagnes. Door middel van online-advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw locatie te trekken. Om bezoekers te bereiken en aan te trekken, zijn meer vaardigheden op het gebied van marketing en online promotie nodig. And that’s where we come in! Wij helpen je al gespecialiseerde festival marketeer om van jouw event een groot succes te maken.

image 139
image 140
image 141
sneak
image 144
image 143
image 145
image 142
HAWP-Logo-Zwart-Transparante-achtergrond
winterparadijs
Mask group-1
Mask group

Wat is event advertising
voor festivals?

Festival marketing is het uitvoeren van marketingplan omtrent het reclame maken van een festival. Zoals de naam al doet vermoeden, is festival marketing het (online) adverteren van jouw event of festival. Met behulp van advertenties op social media en Google (SEA) zorgen we voor extra bekendheid, interactie en sales. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.

Van Facebook tot Tinder en van Spotify tot Instagram. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijv. ticket sales.

Bekijk ook

Club

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 4.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.

Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.

Waar we voor staan

Events en online marketing. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. We zijn altijd op zoek naar betere resultaten en een hogere ROI voor onze klant. We zijn supertrots op onze vele langdurige samenwerkingen met toonaangevende evenementen organisaties in binnen- en buitenland. Ons doel? Events uitverkopen, tegen zo laag mogelijke kosten. En daarbij onze klanten ontzorgen. Hoog niveau van service, snelle antwoorden op je vragen en proactieve communicatie en ideeën zorgen ervoor dat we mogen werken voor geweldige concepten.