Festival marketing

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. Met de toenemende concurrentie heeft de doelgroep steeds meer keuze en moet jij er dan ook voor zorgen de juiste doelgroep te bereiken.

Boest helpt allerlei festivals met online marketing. Zo hebben wij meer dan 120+ festivals geholpen aan de verkoop van meer dan 500.000 tickets vanuit onze campagnes. Door middel van online advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw event te trekken. Met onze expertise uit de festivalbranche en online marketing zorgen wij voor de gouden combinatie om van jouw event een groot succes te maken.

Wat is event advertising
voor festivals?

Door middel van event advertising zorgen wij ervoor dat jouw festival met online marketing onder de aandacht wordt gebracht. Met behulp van advertenties op social media en Google (Search Engine Advertising) creëren we extra bekendheid, interactie en ticketsales. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereiken we jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden. Van TikTok tot Spotify en van Instagram tot Tinder.
 Daarnaast ben je met online marketingcampagnes voor jouw festival in staat om het succes van je marketingactiviteiten te analyseren. Zo weet je precies wat je voor elke geïnvesteerde euro aan rendement krijgt in de vorm van bijvoorbeeld ticket sales.

Bekijk ook

Inmiddels werken we al zes jaar samen met het techno concept Verknipt, van festivals tot de Ziggo Dome en van boat specials tot het Amsterdam Dance Event. Dat doen we met succes! Lees hier hoe wij dit hebben gedaan.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Over Boest

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 5.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner. Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.
×