Event marketing and promotion

Boest helpt organisatoren met het promoten van hun evenement. We zijn specialist in event marketing en het opzetten, analyseren en optimaliseren van campagnes op social media en andere online kanalen.

Return on investment

Key in ons succes en misschien wel het belangrijkste begrip binnen online marketing: ROI. Wij meten alles door. Hierdoor weet jij precies wat elke geïnvesteerde € het jou oplevert.

We turn strangers into returning visitors

Binnen event marketing werken wij met funnels. In elke fase van de funnel targeten we de juiste personen, tonen we de juiste ads en hanteren we de juiste strategie.

Evenementenbureau gespecialiseerd in marketing en promotie van evenementen

Boest is de grootste event advertising agency van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 2.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.

Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.

Waar we voor staan

Events en online marketing. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. We zijn altijd op zoek naar betere resultaten en een hogere ROI voor onze klant. We zijn supertrots op onze vele langdurige samenwerkingen met toonaangevende evenementenorganisaties in binnen- en buitenland. Ons doel? Events uitverkopen, tegen zo laag mogelijke kosten. En daarbij onze klanten ontzorgen. Hoog niveau van service, snelle antwoorden op je vragen en proactieve communicatie en ideeën zorgen ervoor dat we mogen werken voor geweldige concepten.

Neem contact op

Wil je jouw evenement ook een boost geven of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

Event marketing fase 1: Awareness

In de eerste fase van de funnel, ook wel de awareness-fase genoemd, is het doel om bekendheid te genereren voor jouw concept. We brengen jouw doelgroep in kaart en targeten deze met de juiste boodschap.

Event marketing fase 2: Consideration

De doelgroep heeft van jouw concept gehoord. Waar we in de awareness-fase vooral sturen op relevant bereik, willen we nu dat zij interesse gaan tonen. Een klik naar de website of een attending op je Facebook Event. Geïnteresseerden willen we constant blijven prikkelen met ads. Zorgen dat jouw evenement top of mind blijft.

Event marketing fase 3: Conversion

In de 3e fase is het zaak om zoveel mogelijk geïnteresseerden te converteren naar ticket kopers. Dit doen we door slim gebruik te maken van data en retargeting. Met de juiste call-to-action overtuigen we bezoekers van je ticketshop en ticket kopers van vorige edities om (opnieuw) een ticket te kopen.