Waarom zit het ene restaurant iedere avond vol en heeft het andere restaurant veel moeite om gasten naar binnen te krijgen? Locatie is natuurlijk een belangrijke factor, maar niet bepalend. Een geheime cocktailbar, buiten het centrum van Amsterdam, kan namelijk het aantal reserveringen maar moeilijk aan. Hoe kan dat? Door een sterk horecaconcept en nog betere horeca marketing.

Ben je toe aan meer bezoekers voor je restaurant, hotel, club of bar? Boest is een marketing bureau en helpt allerlei venues met hun horeca marketing. Door middel van online advertenties op social media en Google weten wij jouw doelgroep naar jouw locatie te trekken. Zo hebben wij voor meer dan 25+ venues meer dan 1.000 campagnes gedraaid in meer dan 15 talen.

Een uniek horeca concept

Tegenwoordig draait alles om ervaring. Een uniek horecaconcept is daarom essentieel. Ga je voor de laagste prijs, de beste kwaliteit of een uitmuntende service? Deze keuze is ontzettend belangrijk en bepaalt de hele koers van jouw bedrijf. Waarom moet een gast voor jou kiezen en hoe breng je dat aan de man? Laten wij daar nou net alles vanaf weten!

Boest: Horeca Marketing Bureau

Wil je aan de slag met de marketing van jouw hotel, bar of restaurant? Boest is het grootste event marketing bureau van de Benelux. Wij helpen honderden organisaties in 8 verschillende branches met de (online) promotie van hun event. Met 4.000 events op jaarbasis en meer dan 250 concepten weten wij precies hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken (en overtuigen) en jouw ticketverkoop moeten boosten. Wij zijn o.a. Google Partner, Facebook Marketing Partner en TikTok For Business Partner.

Vraag aan een klant om ons te omschrijven in twee woorden en ‘resultaat’ en ‘korte lijntjes’ zal 9/10 keer als antwoord naar voren komen. Check onze cases maar. Met korte lijntjes hebben we het trouwens ook over ’s avonds en in het weekend. Onze branche leeft tenslotte 24/7.

Bekijk ook

Festivals

De grootste uitdaging van festivalorganisatoren is het bereiken en aantrekken van (nieuwe) bezoekers. De belangrijkste oorzaak hiervan is de constant toenemende concurrentie . 
×