Online evenement organiseren en promoten

Online evenementen zijn tegenwoordig voor iedereen heel normaal. Voor een organisatie biedt dat een hoop voordelen. Je kunt namelijk een wereldwijd evenement organiseren waar iedereen met een internetverbinding aan deel kan nemen, zonder een ruimte te huren. Dit scheelt enorm in de kosten, maar je kunt op deze manier ook een groter publiek bereiken.
Ook het online evenement moet gepromoot worden. Je wilt namelijk een groot deel van jouw doelgroep bij het evenement betrekken. Wij helpen je bij het promoten van jouw online evenement en zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep bereiken. Hoe? Dat vertellen we je graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem dan gerust contact met ons op.

Welk soort event kun je online organiseren?

Er zijn verschillende soorten events die makkelijk online georganiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan conferenties, productpresentaties, kennissessies of het broadcasten van een inspirerende spreker. Alles is online mogelijk.

Online event promoten

Net zoals ieder ander event, wil je ook dat er mensen op jouw online evenement komen. Met behulp van social media en andere kanalen zorgen we voor extra bekendheid, kaartverkoop en/of bezoekers van jouw online evenement. Door advertenties crossmediaal in te zetten bereik je jouw doelgroep overal waar zij zich bevinden.

Van YouTube tot Facebook en van NU.nl tot Google. Daarnaast ben je met event advertising perfect in staat om het succes (en de ROI) van je marketingactiviteiten te analyseren.
×