Social media beheer

Content marketing de key tot een goed brand imago van jouw event. Je wilt ten slotte goed zichtbaar zijn in het socialmedialandschap en hier de juiste mensen bereiken. Wat we doen met Boest? Kort gezegd; creëren, beheren en inspireren. Van het ontwikkelen tot een social strategie tot fotoshoot en van de community management tot het posten. Wij cheffen het voor je.
Jouw social media kanalen zijn het online visitekaartje van jouw evenement. Vanuit je socials wil je bouwen aan een hechte community, die uiteindelijk ook trouwe bezoekers van je event worden. Je wilt ze laten proeven hoe het is om te staan op het festival of evenement. Door ons de kanalen te laten beheren zorgen we dat het verhaal achter je brand tot zijn recht komt. Vanuit onze kennis en expertise uit de eventmarkt weten wij precies wat wel en wat niet werkt en hoe we dit het best voor jouw event online kunnen doorvertalen. Met passie en kennis creëren wij relevante, aantrekkelijke en bovenal effectieve content, afgestemd op jouw event en doelgroep.

Op basis van jouw evenement en doelgroep bepalen en adviseren wij jou op welke kanalen je aanwezig moet zijn. Je wilt altijd zichtbaar zijn op de kanalen waar jouw doelgroep op actief is en je content moet naadloos aansluiten op het platform. Van TikTok tot Instagram en van LinkedIn tot Facebook; wij regelen het voor je. Inspelen op de trends, maar altijd net iets origineler.

We weten wat werkt en zorgen ervoor dat ook de content top is. Het socialmedialandschap verandert continu en daardoor ook in content marketing. Er komen socialmediakanalen bij en het gedrag en de behoefte van de gebruiker verandert. Met Boest zorgen wij ervoor dat we je volledig ontstressen op dit vlak.
×