Citymarketing Winterswijk

Wanneer we praten over marketing, denken we vaak aan producten, diensten en merken. Maar hoe zit het met het promoten van een hele stad of regio, zoals Winterswijk? Dat is waar citymarketing om de hoek komt kijken. Boest heeft ruime ervaring in het online bereiken en overtuigen van doelgroepen, niet alleen voor bedrijven maar ook voor locaties die deels in beheer kunnen zijn van een gemeente of staat. Denk aan cruises, musea, dierentuinen en parken.

Wat is Citymarketing?

Citymarketing is het proces waarbij steden en regio’s als ‘merk’ worden gepositioneerd. Het doel is om zowel de leefbaarheid voor bewoners te verbeteren als de aantrekkelijkheid voor bezoekers en investeerders te verhogen. Net als bij traditionele marketing, speelt citymarketing in op de wensen en behoeften van een specifieke doelgroep.

Wij helpen met citymarketing, ook in Winterswijk

Met meer dan 5.000 evenementen per jaar en meer dan 250 concepten weten wij bij Boest hoe we jouw doelgroep online moeten bereiken en jouw ticketverkoop kunnen boosten. We hebben een bewezen trackrecord in ‘resultaat’ en zijn bekend om onze ‘korte lijntjes’, zelfs tijdens avonduren en weekends.

Bekijk ook

Inmiddels werken we al zes jaar samen met het techno concept Verknipt, van festivals tot de Ziggo Dome en van boat specials tot het Amsterdam Dance Event. Dat doen we met succes! Lees hier hoe wij dit hebben gedaan.

Sinds februari 2022 nemen wij met Boest de gehele online marketing uit handen. Met resultaat! In één jaar tijd een omzetgroei van +500% en een Return On Ad Spend van 45. Hoe we dat hebben gedaan? Dat lees je hier!

Dit is hoe wij dat doen

Bij Boest combineren we online marketing expertise met een ROI-gedreven aanpak om jouw evenement succesvol te maken. We hanteren een strategische funnelmethode die de klantreis van awareness naar tickets aankoop optimaliseert. Of je nu een park, museum, cruise of ander evenement promoot, we meten elke actie om te garanderen dat elke geïnvesteerde euro maximaal rendeert. Ons doel is simpel: jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook omzetten in terugkerende bezoekers. Neem contact op en boost je evenement vandaag nog met Boest.

Start vandaag met Citymarketing!

Citymarketing is een krachtig instrument om een stad of regio op de kaart te zetten. Door een brede waaier aan locaties en evenementen op te nemen in de marketingstrategie, kunnen we de aantrekkelijkheid van een stad voor verschillende doelgroepen verhogen. Of je nu een gemeente, een staatsorganisatie of een privéonderneming bent, Boest is jouw partner voor succesvolle citymarketing. We doen dit voor alle steden in heel Nederland, dus ook Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Breda, Eindhoven, Haarlem, Alkmaar, Amersfoort, Den BoschNijmegen. Laten we samen jouw locatie op de kaart zetten! 

Voor meer informatie en voorbeelden van onze succesvolle campagnes, check onze cases. We zijn 24/7 bereikbaar, want onze branche leeft tenslotte altijd. 

×